Logo VA

Training “Expressies en overzichten” bij SEIN

Met genoegen kijken we terug op de 'Expressies en overzichten' training bij Stichting Epilepsie Instellingen Nederland. Tijdens de training hebben we diepgaand functioneel beheer verkend, afgestemd op de unieke uitdagingen binnen de epilepsiezorg. Inspirerende innovatie en uitdagende casuïstiek vormden het fundament van deze waardevolle leerervaring.
SEIN Expressies en overzichten
SEIN Expressies en overzichten

Meer projecten

Expressies en overzichten

Met voldoening kijken we terug op de recent afgeronde training ‘Expressies en overzichten’ gegeven bij Stichting Epilepsie Instellingen Nederland. Het was een waar genoegen om de leergierigheid en toewijding aan functioneel beheer te ervaren.

Tijdens de training hebben Guido en de deelnemers gezamenlijk de diepte van functioneel beheer verkend en afgestemd op de unieke uitdagingen binnen de epilepsiezorg. De levendigheid en nieuwsgierigheid in de cursus, geïnspireerd door innovatie en uitdagende casuïstiek, vormden het fundament van een waardevolle leerervaring. Het doel was om expressies binnen de verscheidene modules van het Elektronisch Patiënten Dossier zowel te kunnen lezen als zelf te kunnen schrijven, waarmee jullie de zorgprocessen kunnen optimaliseren. In combinatie met het beheer van overzichten is hiermee een nieuwe stap gezet met het in gebruik nemen van een ingewikkeld zorginformatiesysteem.

We hopen dat de opgedane kennis jullie dagelijkse taken verrijkt en bijdraagt aan de verdere optimalisatie van zorgprocessen. Dank voor jullie actieve deelname en we kijken uit naar de blijvende samenwerking.

Meer weten over mogelijkheden?

Wil je binnen jouw zorgorganisatie aan de slag? Laten we samen kijken wat we voor jullie kunnen betekenen.

Kom je bij ons werken?

Wil jij onderdeel worden van ons team? Er is genoeg te doen in de zorg. Wij staan open voor nieuwe, enthousiaste collega’s.