Logo VA
Inhoudelijk Gesprek

Werken bij

De zorg heeft professionals nodig met zowel verstand van technologie als kennis van de zorgsector. Die meedenken, vooruitdenken, oplossen en af en toe vervelende vragen stellen. Die begrijpen dat je alleen iets kunt bereiken door het samen te doen en verschillende inzichten te combineren.

Werken bij

De zorg heeft professionals nodig met zowel verstand van technologie als kennis van de zorgsector. Die meedenken, vooruitdenken, oplossen en af en toe vervelende vragen stellen. Die begrijpen dat je alleen iets kunt bereiken door het samen te doen en verschillende inzichten te combineren.

Openstaande vacatures

Mid to Senior Software Engineer

Visiar Healthcare is a fast-growing start-up in healthcare consultancy. At this stage of our growth, we are Looking for a Mid to Senior Software Engineer to join our company in Prishtina, Kosovo.

Office Manager Amsterdam

Visiar Healthcare is een snel groeiende start-up in de zorg consultancy. In deze fase van onze groei zoeken we een enthousiaste en gezellige Office Manager die zich graag aansluit bij alle aspecten binnen ons bedrijf.

Medior Healthcare Consultant

Als Consultant bij ons bruisende bedrijf ben je dé schakel tussen zorg en ICT, met focus op optimalisatie van elektronische patiëntendossiers. Je hebt een afgeronde hbo/wo-opleiding, 3-5 jaar ervaring in zorgapplicaties, projectmanagement en bedrijfsmatige processen. Met sterke maatschappelijke betrokkenheid en

Senior Healthcare Consultant

Als Senior Healthcare Consultant bij Visiar HealthCare ben jij de verbindende schakel tussen zorg en ICT, met een focus op optimalisatie van elektronische patiëntendossiers. Met minimaal 5 jaar ervaring in zorgapplicaties en projectmanagement, leid je uitdagende projecten. Je hebt een

Afstudeerstage

Wat ga je doen? Dat hangt af van jouw kennis en vaardigheden! De afstudeeropdracht wordt namelijk in samenwerking met jou gedefinieerd. Jouw eigen input wordt hierbij zeker gewaardeerd. Als je nog geen onderwerp hebt voor je afstuderen, is dat geen

Open vacature

Bij Visiar HealthCare wordt initiatief omarmd en worden potentiële kandidaten uitgenodigd om te solliciteren, ongeacht hun specifieke functievoorkeur. We waarderen ervaring in de zorgsector, flexibiliteit, sociale en commerciële vaardigheden, bij voorkeur met een (ICT-gerelateerd) zorgnetwerk.
Samen achter Laptop

Help mee de zorg te verbeteren

Er is genoeg te doen in de zorg. De belangrijkste uitdaging: ervoor zorgen dat zorgverleners meer tijd krijgen om hun vak uit te oefenen. Die tijd staat flink onder druk door alle randzaken waarmee ze te maken hebben. Aan jou de taak om ruimte te maken. Door meer uit technologie te halen, door kritisch te kijken naar processen en deze te verbeteren. Wil je weten hoe wij dit doen?

Veel gestelde vragen

Je moet van allebei een beetje weten. Maar wat we belangrijker vinden, is je mensenkennis. Als EPD-consultant ben je de verbinder tussen techniek en zorg. Dat betekent dat je goed moet begrijpen hoe de behoeften en belangen zich verhouden tot de technologische oplossingen.
Dat verschilt enorm. Maar ga er maar vanuit dat je gemiddeld ergens tussen de drie en twaalf maanden aan het werk bent bij een opdrachtgever. Meestal is dat een ziekenhuis. Het aantal uren dat je daar werkt, hangt af van de complexiteit van de opdracht, je persoonlijke ontwikkeling en nog meer.
Voornamelijk ziekenhuizen. We zijn bezig om ons klantenbestand uit te breiden naar andere zorginstellingen. Maar op dit moment zijn we gespecialiseerd in EPD, dus dan zijn onze consultants vooral te vinden in ziekenhuizen.
Jazeker! We hebben plaats voor fris talent met een sterke basiskennis. Werkervaring is altijd in je voordeel, maar stuur zeker ook je cv als je net klaar bent met je studie en aan de slag wil om de zorg in Nederland te verbeteren.
De meeste consultants hebben een studie afgerond in de zorg. Het is wel een must dat je op een of andere manier affiniteit hebt met IT, want uiteindelijk moet je technologie gedreven oplossingen vinden.
Je werkt multidisciplinair met verschillende afdelingen. Dat moet je kunnen en dat maakt je werk ook zo afwisselend. Je hebt in je vrije rol weinig last van ziekenhuispolitiek. Waar je wél goed mee om moet gaan, zijn tegengestelde belangen. Als je je werk goed doet, los je zelfs een hoop interne gevoeligheden en conflicten op.

Toch nog een vraag?

Of niet zeker welke functie bij jou past? Daar komen we maar op één manier achter: door kennis te maken. Neem contact op, dan kijken we samen.

Gesprek met Laptop
Padel duo team

Creatief

Ons kantoor is gevestigd in het inspirerende B. Amsterdam; een dynamische, creatieve hub voor ondernemers, startups en bedrijven. Het biedt coworkspaces en kantoorruimtes.

Sportief

Op de begane grond is een sportschool en een padelbaan te vinden. Even de baan op in de pauze voor een boost in je productiviteit of ter ontspanning na werk. Gezellig en sportief tegelijk!