Logo VA

Migratie project HiX 6.1 naar HiX 6.3 VieCuri Medisch Centrum

Bob en Luuk vormen samen een krachtig duo dat zich inzet op een migratie project EPD in het VieCuri Medisch Centrum in Venlo. Bob is een beginnende consultant in de gezondheidszorg op het gebied van ICT, terwijl Luuk meer ervaring heeft.
VieCuri Medewerkers
VieCuri Medewerkers

Meer projecten

Samenwerken is key!

Bob en Luuk vormen samen een krachtig duo dat zich inzet op een leuk project in het VieCuri Medisch Centrum in Venlo. Bob is een beginnende consultant in de gezondheidszorg op het gebied van ICT, waar Luuk meer ervaring heeft. Het project waar ze aan werken is de migratie van een bestaand Elektronisch Patiënten Dossier (EPD).

Deze migratie is een systeemupdate met als doel de content te actualiseren, operationele efficiëntie te verbeteren, de patiëntenzorg te optimaliseren en tegelijkertijd te voldoen aan de nieuwste regelgeving.

Luuk speelt als consultant Healthcare van Visiar HealthCare een belangrijke rol bij het nemen van strategische beslissingen en het voorzien van richtlijnen voor het project binnen het VieCuri Medisch Centrum. Daarnaast fungeert hij als mentor en “buddy” voor Bob. Hij deelt zijn kennis van het software systeem en de complexiteiten van eerdere migraties. Aan de andere kant brengt Bob frisse perspectieven, een enthousiaste houding en kennis van moderne technologische trends binnen de gezondheidszorg in.

Hierdoor wordt duidelijk hoe belangrijk een goede samenwerking is tussen Bob en Luuk om tot een goed resultaat te komen!

Meer weten over mogelijkheden?

Wil je binnen jouw zorgorganisatie aan de slag? Laten we samen kijken wat we voor jullie kunnen betekenen.

Kom je bij ons werken?

Wil jij onderdeel worden van ons team? Er is genoeg te doen in de zorg. Wij staan open voor nieuwe, enthousiaste collega’s.