Logo VA
Open Auto

Actueel

Blijf op de hoogte van onze projecten en nieuwtjes. We hebben een selectie van onze projecten voor jullie samengevat. Ook delen we hier waar we naast voor de klant werken nog mee bezig zijn.

Actueel

Blijf op de hoogte van onze projecten en ander nieuws. We hebben een selectie van onze projecten voor jullie samengevat, en delen ook graag leuke en interessante nieuwtjes.

Een greep uit onze projecten

SEIN Expressies en overzichten

Training “Expressies en overzichten” bij SEIN

Met genoegen kijken we terug op de ‘Expressies en overzichten’ training bij Stichting Epilepsie Instellingen Nederland. Tijdens de training hebben we diepgaand functioneel beheer verkend, afgestemd op de unieke uitdagingen binnen de epilepsiezorg. Inspirerende innovatie en uitdagende casuïstiek vormden het

Lees meer »
Projecten Klina

Implementatie traject HiX AZ Klina

In 2023 begon AZ Klina met de HiX implementatie. Het project stuitte op uitdagingen door taalverschillen en technische aanpassingen. Het doel is de patiëntenzorg en efficiëntie te verbeteren door over te stappen naar één systeem op alle afdelingen.

Lees meer »

Ander nieuws

Nieuwe Werknemer

Nieuwe werknemer: Dani

Met een master ‘Nutrition and Health’ op zak is Dani begonnen als junior consultant, waar ze gelijk met een project kon beginnen! Dani is leergierig en bekijkt alles graag met een frisse enthousiaste blik, waardoor ze nieuwe uitdagingen graag met

Lees meer »
Maureen nieuwe werknemer

Nieuwe werknemer: Maureen

Maureen is afgestudeerd in ‘Complex Systems Engineering & Management’ en start bij Visiar HealthCare als junior consultant. Ze is een positieve aanpakker die gestart is bij twee verschillende projecten. Ze wordt hierbij natuurlijk ondersteund door meerdere collega’s.

Lees meer »
Samenwerken Kosovo

Een jaar samenwerken met Kosovo!

Toen onze missie 2 jaar geleden begon, zijn we toegewijd gebleven aan het implementeren van ICT in de gezondheidszorg. Deze mijlpaal versterkt onze toewijding om innovatieve oplossingen te bieden aan onze wereldwijde gemeenschap.

Lees meer »