Logo VA

Afstudeerstage

Afstudeerstage

Wat ga je doen? Dat hangt af van jouw kennis en vaardigheden! De afstudeeropdracht wordt namelijk in samenwerking met jou gedefinieerd. Jouw eigen input wordt hierbij zeker gewaardeerd. Als je nog geen onderwerp hebt voor je afstuderen, is dat geen enkel probleem. Wij helpen je graag bij het formuleren van een passende afstudeeropdracht. Geweldig, toch?!

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage met ruimte voor een afstudeeronderzoek? En daarnaast ben je ook nog geïnteresseerd in marketing en communicatie? Dan zoeken wij jou! 

Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf in de digitale gezondheidszorg. We staan voor “de juiste zorg op de juiste plek” en alles wat daarbij komt kijken. Een ziekenhuis kan problemen ondervinden bij het digitaliseren en/of optimaliseren van het elektronisch patiëntendossier (EPD). Wij helpen om digitale zorg werkbaar te maken. 

Wat ga je doen? Dat hangt af van jouw kennis en vaardigheden! De afstudeeropdracht wordt namelijk in samenwerking met jou gedefinieerd. Jouw eigen input wordt hierbij zeker gewaardeerd. Als je nog geen onderwerp hebt voor je afstuderen, is dat geen enkel probleem. Wij helpen je graag bij het formuleren van een passende afstudeeropdracht. Geweldig, toch?! 

Binnen Visiar Healthcare hebben we verschillende onderwerpen waarop het afstudeeronderzoek kan aansluiten. Denk bijvoorbeeld aan online marketing, web development, sales, maar ook design en een stukje HR. Vragen die bij ons naar voren komen zijn bijvoorbeeld: “Hoe kunnen wij zo snel mogelijk een kennispartner worden van verschillende zorginstellingen?”, “Hoe kun je jouw expertise inzetten om gezien te worden als kennispartner?” en “Hoe kunnen wij zelfstandig groeien?”. Natuurlijk zijn ook gerelateerde onderwerpen bespreekbaar.

Jouw profiel

Wie ben jij? Je bent een enthousiaste laatstejaarsstudent die zichzelf wil ontwikkelen in het vakgebied waar je afstudeeronderzoek over gaat. We zien jou graag zelfstandig, leergierig en zorgvuldig werken. Met jouw motivatie en verworven kennis zul je succesvol afstuderen en van toegevoegde waarde zijn voor Visiar HealthCare.

Aanbod

  • Voltijdstage;
  • Maandag tot en met vrijdag;
  • Stagevergoeding;
  • Vrijdagmiddagborrel;
  • Verzorgde lunch;
  • Free padel games during working hours;
  • Mogelijkheid tot thuiswerken;
  • Fijne werksfeer en een laagdrempelige bedrijfscultuur.

Bedrijfsprofiel

Onze consultants maken de weg vrij voor zorgprofessionals. Ze zorgen ervoor dat IT beter wordt benut, zodat patiënten de zorg krijgen die ze nodig hebben. Hoe ze dat doen? Door goed te begrijpen wat een zorgverlener nodig heeft en de tools te geven om dit mogelijk te maken. Zelfs als je niet aan alle specifieke eisen voldoet, maar wel leergierig bent en voldoende motivatie hebt, moedigen we je aan om contact met ons op te nemen.

Ons kantoor is gevestigd in het inspirerende B. Amsterdam; een dynamische, creatieve hub voor ondernemers, startups en bedrijven. Het biedt cowork spaces en kantoorruimtes, terwijl op de begane grond een sportschool en een padelbaan te vinden zijn. Even de baan op in de pauze voor een boost in je productiviteit of ter ontspanning na werk. Gezellig en sportief tegelijk!

Volg je een commerciële opleiding aan de hogeschool en ben je op zoek naar een leuke en leerzame afstudeerstage? Aarzel dan niet en solliciteer direct!

Our application process

Send your CV

We will contact you as soon as possible.

By phone

The first introduction to one of our colleagues.

1st interview

Personal introduction to two colleagues.

2nd interview

Substantive introduction with two colleagues.

An offer

We present an offer, welcome!

More vacancies

Vacature Visiar
Office Manager Amsterdam

Visiar Healthcare is een snel groeiende start-up in de zorg consultancy. In deze fase van onze groei zoeken we een enthousiaste en gezellige Office Manager die zich graag aansluit bij alle aspecten binnen ons bedrijf.

Read more »
Vacature Visiar
Medior Healthcare Consultant

Als Consultant bij ons bruisende bedrijf ben je dé schakel tussen zorg en ICT, met focus op optimalisatie van elektronische patiëntendossiers. Je hebt een afgeronde hbo/wo-opleiding, 3-5 jaar ervaring in zorgapplicaties, projectmanagement en bedrijfsmatige processen. Met sterke maatschappelijke betrokkenheid en

Read more »
Vacature Visiar
Senior Healthcare Consultant

Als Senior Healthcare Consultant bij Visiar HealthCare ben jij de verbindende schakel tussen zorg en ICT, met een focus op optimalisatie van elektronische patiëntendossiers. Met minimaal 5 jaar ervaring in zorgapplicaties en projectmanagement, leid je uitdagende projecten. Je hebt een

Read more »