Logo VA

Afstudeerstage

Afstudeerstage

Wat ga je doen? Dat hangt af van jouw kennis en vaardigheden! De afstudeeropdracht wordt namelijk in samenwerking met jou gedefinieerd. Jouw eigen input wordt hierbij zeker gewaardeerd. Als je nog geen onderwerp hebt voor je afstuderen, is dat geen enkel probleem. Wij helpen je graag bij het formuleren van een passende afstudeeropdracht. Geweldig, toch?!

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage met ruimte voor een afstudeeronderzoek? En daarnaast ben je ook nog geïnteresseerd in marketing en communicatie? Dan zoeken wij jou! 

Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf in de digitale gezondheidszorg. We staan voor “de juiste zorg op de juiste plek” en alles wat daarbij komt kijken. Een ziekenhuis kan problemen ondervinden bij het digitaliseren en/of optimaliseren van het elektronisch patiëntendossier (EPD). Wij helpen om digitale zorg werkbaar te maken. 

Wat ga je doen? Dat hangt af van jouw kennis en vaardigheden! De afstudeeropdracht wordt namelijk in samenwerking met jou gedefinieerd. Jouw eigen input wordt hierbij zeker gewaardeerd. Als je nog geen onderwerp hebt voor je afstuderen, is dat geen enkel probleem. Wij helpen je graag bij het formuleren van een passende afstudeeropdracht. Geweldig, toch?! 

Binnen Visiar Healthcare hebben we verschillende onderwerpen waarop het afstudeeronderzoek kan aansluiten. Denk bijvoorbeeld aan online marketing, web development, sales, maar ook design en een stukje HR. Vragen die bij ons naar voren komen zijn bijvoorbeeld: “Hoe kunnen wij zo snel mogelijk een kennispartner worden van verschillende zorginstellingen?”, “Hoe kun je jouw expertise inzetten om gezien te worden als kennispartner?” en “Hoe kunnen wij zelfstandig groeien?”. Natuurlijk zijn ook gerelateerde onderwerpen bespreekbaar.

Jouw profiel

Wie ben jij? Je bent een enthousiaste laatstejaarsstudent die zichzelf wil ontwikkelen in het vakgebied waar je afstudeeronderzoek over gaat. We zien jou graag zelfstandig, leergierig en zorgvuldig werken. Met jouw motivatie en verworven kennis zul je succesvol afstuderen en van toegevoegde waarde zijn voor Visiar HealthCare.

Aanbod

  • Voltijdstage;
  • Maandag tot en met vrijdag;
  • Stagevergoeding;
  • Vrijdagmiddagborrel;
  • Verzorgde lunch;
  • Gratis padellen tijdens werktijd;
  • Mogelijkheid tot thuiswerken;
  • Fijne werksfeer en een laagdrempelige bedrijfscultuur.

Bedrijfsprofiel

Onze consultants maken de weg vrij voor zorgprofessionals. Ze zorgen ervoor dat IT beter wordt benut, zodat patiënten de zorg krijgen die ze nodig hebben. Hoe ze dat doen? Door goed te begrijpen wat een zorgverlener nodig heeft en de tools te geven om dit mogelijk te maken. Zelfs als je niet aan alle specifieke eisen voldoet, maar wel leergierig bent en voldoende motivatie hebt, moedigen we je aan om contact met ons op te nemen.

Ons kantoor is gevestigd in het inspirerende B. Amsterdam; een dynamische, creatieve hub voor ondernemers, startups en bedrijven. Het biedt cowork spaces en kantoorruimtes, terwijl op de begane grond een sportschool en een padelbaan te vinden zijn. Even de baan op in de pauze voor een boost in je productiviteit of ter ontspanning na werk. Gezellig en sportief tegelijk!

Volg je een commerciële opleiding aan de hogeschool en ben je op zoek naar een leuke en leerzame afstudeerstage? Aarzel dan niet en solliciteer direct!

Ons sollicitatieproces

Stuur je CV

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Telefonisch

De eerste kennismaking met een van onze collega's.

1e gesprek

Persoonlijke kennismaking met twee collega's.

2e gesprek

Inhoudelijke kennismaking met twee collega's.

Een aanbod

We stellen een aanbod voor, welkom!

Meer openstaande vacatures

Vacature Visiar
Open vacature

Bij Visiar HealthCare wordt initiatief omarmd en worden potentiële kandidaten uitgenodigd om te solliciteren, ongeacht hun specifieke functievoorkeur. We waarderen ervaring in de zorgsector, flexibiliteit, sociale en commerciële vaardigheden, bij voorkeur met een (ICT-gerelateerd) zorgnetwerk.

Lees meer »