Evelijne Merkx

Evelijne Merkx

Ervaren consultant in de zorg

Als ervaren consultant met een achtergrond als verpleegkundige ben ik gedreven om de zorgkwaliteit te verhogen. Mijn passie ligt in het bieden van effectieve zorg-ICT-oplossingen, waarmee ik zorgprofessionals en -instellingen adviseer en ondersteun.”

Samen een betere zorg

Evelijne heeft haar plek gevonden bij Visiar HealthCare, waar ze dagelijks betrokken is bij het optimaliseren van werkprocessen en het schakelen met diverse stakeholders. Met haar verpleegkundige achtergrond weet ze veel van hoe het er in een ziekenhuis aan toe gaat. Evelijne vindt het fijn om in een ziekenhuis te werken en om nauw samen te werken met verschillende zorgprofessionals. ‘Het helpen van een zorginstelling en het zorgpersoneel geeft veel energie en door de ervaring in de zorg heb je echt het idee dat je goed kan helpen en een verschil kan maken.’

Sterk in software

De afgelopen jaren is Evelijne betrokken geweest bij veel EPD implementaties. Hierin heeft zij veel verschillende medische processen gezien op het gebied van software. Naast standaard implementaties is ze ook veel bezig geweest met innovatieve projecten en had ze vaak een overkoepelende rol bij projecten. Deze combinatie kan ze heel goed gebruiken bij haar verschillende rollen bij Visiar HealthCare en maakt haar een goede allround consultant.

Ruimte voor ambitie

Bij Visiar HealthCare voelt ze zich erg op haar plek. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en ambitie en iedereen staat voor elkaar klaar. Het team is heel hecht en de sfeer is erg goed. Iedereen is altijd in voor leuke dingen en gaat graag naar kantoor. Samen werken we aan een betere zorg in verschillende zorginstellingen en zetten we allemaal dat stapje extra. Evelijne heeft veel zin in de toekomst en wat die allemaal nog gaat brengen.