Wie Zijn Wij

Arijan Krasniqi

Passie voor het laten bloeien van jouw ambitie! Doordat ik regelmatig mijn persoonlijke uitdagingen heb moeten overwinnen, weet ik als geen ander hoe “beren op de weg zien” ontwikkeling in de weg kan staan. De sleutel tot succes is niet zozeer kennis verwerven, maar je ambitie, houding en gedrag beter afstemmen op de mensen waarmee je samenwerkt.

– Falen doe je alleen. Succes vier je samen. –

Phi Pham

Mijn doel is om jouw ambitie om te zetten in actie. Dit doe ik door samen met jou het gesprek aan te gaan. Doordat ik regelmatig professionals help om hun ambitie waar te maken, krijg ik nieuwe inzichten die mij steeds beter leren te ondernemen. Wat jij van mij kan verwachten is mijn oprechte interesse en een eerlijk antwoord op jouw vragen. Eerst begrijpen, dan begrepen worden is een principe dat voor mij werkt om tot de kern van jouw passie te komen. Wil je met mij verder van gedachten wisselen, de koffie staat klaar!

Wat anderen zeggen

"Visiar heeft mij ontzettend goed geholpen bij mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Het bedrijf denkt mee in het gehele proces: van eerste contact met de nieuwe werkgever, tot aan de handtekening onder de arbeidsovereenkomst. Daarna wordt er ook contact gehouden om te checken of je wel echt goed op je plek zit. Kortom, een recruiter die de juiste kandidaat met een passende werkgever weet te matchen!"

Maaike van der MarkClient Manager of Performation

“Wat ik prettig vind aan Visiar, is de focus op zelfreflectie in combinatie met een praktische en omzetgerichte aanpak. Daarnaast is Arijan een fantastische gesprekspartner, doordat hij oprecht interesse heeft in andere mensen, en altijd positief en energiek omgaat met vraagstukken”.

Micha BuschDirector of BuddhaSports