Kom werken bij Visiar Healthcare

Jouw hulp kunnen we goed gebruiken

De zorg heeft professionals nodig met zowel verstand van technologie als kennis van de zorgsector. Die meedenken, vooruitdenken, oplossen en af en toe vervelende vragen stellen. Die begrijpen dat je alleen iets kunt bereiken door het samen te doen en verschillende inzichten te combineren. Met maar één doel: mensen de best mogelijke zorg te geven. Herkenbaar? Dan willen we je graag bij ons team. 

 

Help mee de zorg te verbeteren

Er is genoeg te doen in de zorg. De belangrijkste uitdaging: ervoor zorgen dat zorgverleners meer tijd krijgen om hun vak uit te oefenen. Die tijd staat flink onder druk door alle randzaken waarmee ze te maken hebben. Aan jou de taak om ruimte te maken. Door meer uit technologie te halen, door kritisch te kijken naar processen en deze te verbeteren.  

Vacatures

Solliciteren bij Visiar?

Er is genoeg werk bij Visiar. Welke functie of opdracht bij jou past? Daar komen we maar op één manier achter: door kennis te maken. Stuur je cv, dan maken we snel een afspraak. 

In de pauze een balletje slaan: ook dat is Visiar

Ons kantoor is gevestigd in het inspirerende B. Amsterdam; een dynamische, creatieve hub voor ondernemers, startups en bedrijven. Het biedt coworkspaces en kantoorruimtes, terwijl op de begane grond een sportschool en een padelbaan te vinden zijn. Even de baan op in de pauze voor een boost in je productiviteit of ter ontspanning na werk. Gezellig en sportief tegelijk!