Recruitment - Vast dienstverband

Nieuwe medewerker vinden

Op zoek naar een nieuwe medewerker? Wij weten als geen ander hoe belangrijk de juiste mensen op de juiste plek zijn. Een medewerker in vaste dienst is loyaal en bereid om samen met jou te bouwen aan je bedrijf. Een waardevolle investering in de toekomst.

Het vinden van een specialist kost vaak veel tijd en energie. Onze ervaren collega’s nemen je vacatures daarom graag uit handen. Ze stemmen de doelstellingen van jou als opdrachtgever en die van de kandidaat nauwkeurig op elkaar af.

We starten met een analyse van je bedrijf en je behoeften omtrent de nieuwe medewerker. Op basis van deze analyse ontwikkelen we een zorgvuldige strategie voor het vinden van de perfecte kandidaat, speciaal voor jouw bedrijf. Tot slot besteden we buitengewoon veel aandacht aan het onboarding proces van de nieuwe werknemer. Zo zorgen we voor een duurzame relatie.

Neem contact op

Het sollicitatieproces

Zodra je een vacature bij ons uitzet, gaan we samen in gesprek om het sollicitatieproces af te stemmen. We maken een grondige analyse van je bedrijf en je wensen om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen. Vervolgens maken wij een grondige analyse van de markt, zodat een match tussen opdrachtgever en kandidaat een duurzame samenwerking oplevert.

Als we een helder idee hebben van wat er nodig is, gaan we in ons uitgebreide bestand met Zorg-ICT specialisten op zoek naar een aantal geschikte kandidaten. Ons brede netwerk van ambassadeurs geeft ons hierbij advies en levert regelmatig goede kandidaten aan. Hierdoor neemt de kans op een match aanzienlijk toe.

Zodra we die match hebben gevonden, brengen we in kaart wat zijn of haar toegevoegde waarde is voor jouw bedrijf.

De juiste kandidaat vinden

De propositie wordt neergelegd bij een select aantal geschikte kandidaten. De beste professionals kunnen vaak kiezen uit meerdere opties. Daarom bespreken we eventuele twijfels altijd direct. We kennen de verwachtingen van de werkgever én de potentiële kandidaten, daarom kunnen wij sterk verwachtingen managen. Zo zorgen we ervoor dat er gelijk een goede eerste indruk bij de professional ontstaat en verhogen we de kans op een match.

Vanuit Visiar HealthCare bieden we ook ambitie coaching voor werkzoekenden. Hiermee werken we samen aan persoonlijke- en carrièreontwikkeling. Zo blijven de organisatiedoelstellingen en de ambitie van de kandidaat in lijn.

Kandidaten voorstellen

We stellen een kandidaat pas voor op het moment dat hij of zij daar zelf volledig achter staat. Ook zijn we transparant over de sterke punten en eventuele ontwikkelpunten van een kandidaat. Voordat het sollicitatiegesprek plaatsvindt, houden we een voorgesprek om te zorgen dat de kandidaat en werkgever op dezelfde golflengte zitten.

Het kiezen van een nieuwe collega is niet altijd makkelijk. Vaak ga je af op je gevoel. In de praktijk maak je vaak binnen een paar uur de keuze of de kandidaat aangenomen wordt en of dit een juiste match is voor de lange termijn. Mocht het niet tot een match komen, dan blijven we zoeken tot de juiste persoon op de juiste plek zit.

Arbeidscontract bij de juiste match

Visiar HealthCare zorgt bij een match voor het opstellen van een arbeidscontract en bemiddelt voor beide partijen ook op financieel vlak. Zo verlopen de onderhandelingen soepel.

Wij vinden een vloeiende start belangrijk. Daarom blijven we nog acht weken na de start van de nieuwe werknemer contact houden. Daarna blijven we uiteraard altijd nog bereikbaar!

Een samenwerking voor de lange termijn

Het kiezen van de juiste collega is geen eenvoudig proces. In de praktijk maak je binnen een paar uur de keuze of de kandidaat aangenomen wordt en of dit een juiste match is voor de lange termijn.

Wij begeleiden daarom het gehele proces, zelfs voordat de kandidaat op gesprek gaat. Denk hierbij aan het delen en afstemmen van gegevens m.b.t. de afspraak, arbeidsvoorwaarden andere relevante informatie. Visiar HealthCare bespreekt vooraf met de kandidaten wat de gedachten van hun gesprekspartners zijn. Het idee is dat organisaties dezelfde gedachten delen, zodat ze een betere keuze kunnen maken.

Vanuit Visiar HealthCare bieden we daarnaast ambitie coaching. Hiermee bieden we onafhankelijke persoonlijke en carrièreontwikkeling aan. Kandidaten die we bemiddelen kunnen gebruik maken van coaching, zodat de organisatiedoelstellingen en de ambitie van de kandidaat in lijn blijven. Hiermee borgen we een duurzame samenwerking tussen de kandidaat en de organisatie.

Samenwerken met Visiar HealthCare- Menukaart

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Visiar HealthCare? We gaan graag een samenwerking aan op een manier die bij jouw bedrijf past. We worden niet je leverancier, maar je businesspartner. De consultants van Visiar HealthCare denken verder dan het contract. We helpen bij het vinden van oplossingen voor de uitdagingen die nu spelen. Je kunt hierbij denken aan de volgende constructies:

Direct offerte aanvragen