Vacature Afstudeeropdracht

Afstudeerstage met afstudeeropdracht

 

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage met ruimte voor een afstudeeronderzoek? En daarnaast ben je ook nog geïnteresseerd in marketing en communicatie? Dan zoeken wij jou! 

Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf in de digitale gezondheidszorg. We staan voor “de juiste zorg op de juiste plek” en alles wat daarbij komt kijken. Een ziekenhuis kan problemen ondervinden bij het digitaliseren en/of optimaliseren van het elektronisch patiëntendossier (EPD). Wij helpen om digitale zorg werkbaar te maken. 

Wat ga je doen? Dat hangt af van jouw kennis en vaardigheden! De afstudeeropdracht wordt namelijk in samenwerking met jou gedefinieerd. Jouw eigen input wordt hierbij zeker gewaardeerd. Als je nog geen onderwerp hebt voor je afstuderen, is dat geen enkel probleem. Wij helpen je graag bij het formuleren van een passende afstudeeropdracht. Geweldig, toch?! 😊 

Binnen Visiar Healthcare hebben we verschillende onderwerpen waarop het afstudeeronderzoek kan aansluiten. Denk bijvoorbeeld aan online marketing, web development, sales, maar ook design en een stukje HR. Vragen die bij ons naar voren komen zijn bijvoorbeeld: “Hoe kunnen wij zo snel mogelijk een kennispartner worden van verschillende zorginstellingen?”, “Hoe kun je jouw expertise inzetten om gezien te worden als kennispartner?” en “Hoe kunnen wij zelfstandig groeien?”. Natuurlijk zijn ook gerelateerde onderwerpen bespreekbaar. 

Wie ben jij? Je bent een enthousiaste laatstejaarsstudent die zichzelf wil ontwikkelen in het vakgebied waar je afstudeeronderzoek over gaat. We zien jou graag zelfstandig, leergierig en zorgvuldig werken. Met jouw motivatie en verworven kennis zul je succesvol afstuderen en van toegevoegde waarde zijn voor Visiar Healthcare. 

Arbeidsvoorwaarden: 

  • Voltijdstage 
  • Maandag tot en met vrijdag 
  • Stagevergoeding 

Secundaire voorwaarden: 

  • Vrijdagmiddagborrel 
  • Verzorgde lunch 
  • Gratis padellen tijdens werktijd 
  • Mogelijkheid tot thuiswerken 
  • Fijne werksfeer en een laagdrempelige bedrijfscultuur 

Volg je een commerciële opleiding aan de hogeschool en ben je op zoek naar een leuke en leerzame afstudeerstage? Aarzel dan niet en solliciteer direct!