Recruitment Process Outsourcing

Recruitment Process Outsourcing

Het werven van nieuwe medewerkers is een belangrijk proces. Personeel bepaalt immers een groot deel van je succes. Werpen je pogingen om de beste kandidaten te vinden weinig vruchten af? Dan is Recruitment Process Outsourcing (RPO) de oplossing voor jouw bedrijf. Visiar Recruitment ontzorgt, van de eerste analyse tot de acht weken na de eerste werkdag.

Neem contact op

Onze werkwijze – volledig ontzorgd

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom neemt Visiar HealthCare alle recruitment werkzaamheden uit handen voor een vast bedrag per maand. We starten met een analyse van je bedrijf en je behoeften omtrent de nieuwe medewerker.

Op basis van deze analyse ontwikkelen we een zorgvuldig strategie voor het vinden van de perfecte kandidaat, speciaal voor jouw bedrijf. Tot slot besteden we speciale aandacht aan het onboarding proces van de nieuwe werknemer. Zo zorgen we voor een duurzame relatie. Al deze stappen worden volledig uit handen genomen door een persoonlijke recruiter.

Voordelen Recruitment Process Outsourcing

Dit zijn de belangrijkste voordelen van Recruitment Process Outsourcing bij Visiar HealthCare:

  • Je bespaart tijd doordat je niet zelf op zoek hoeft naar kandidaten. Hierdoor kun je focussen op je core business.
  • Je bent vaak goedkoper uit dan als je zelf kandidaten gaat werven. Onze ervaren collega’s hebben ruime ervaring en kunnen moderne tools inzetten. Zo bereiken we sneller de kandidaten die je zoekt.
  • Je beschikt over een specialistische flexibele schil die pieken en dalen opvangt, zonder dat je personeel aan hoeft te nemen.

Recruitment on Demand

Liever flexibel gebruik maken van de branchekennis en kwaliteit van Visiar HealthCare? Met onze strippenkaart koop je een aantal search-uren van te voren in en bepalen we samen de beste strategie. Zo kun je eenvoudig op of afschalen als je wervingsbehoefte verandert.

  • Werven zonder zorgen
  • Search capaciteit inclusief database tools, werkplek
  • Flexibele inzet van Interim Recruiters, Managers en Searchers
  • All-in vanaf € 75 per uur
Direct offerte opvragen