Over ons

Onze missie, ambitie en ondernemende aanpak

Onze ondernemende aanpak maakt ons effectieve business partners. Bij Visiar HealthCare draait alles om duurzame relaties en ambitie. We gaan verder dan alleen het realiseren van de perfecte match tussen Zorg-ICT Consultants, Project Managers, salestalent en onze opdrachtgevers.

Wij staan voor onbeperkte ambitie, daarbij zetten we in op de groei van professionals én onze opdrachtgevers. Aan de kant van bedrijven doen we dit door verschillende mogelijkheden aan te bieden op het gebied van recruitment: vaste dienstverbanden , interim en freelance, maar ook Recruitment Process Outsourcing.

Wie zijn wij?

Onze collega’s zijn steengoed in hun vak en sector. Ze weten hoe je het beste kansen voor professionals en opdrachtgevers om kunt zetten naar duurzame samenwerking. Daarnaast hebben ze alle ruimte om hun eigen talenten te ontwikkelen. Hierdoor werken ze concreet aan het waarmaken van hun eigen ambities én de ambities van professionals en opdrachtgevers.

Neem contact op

Arijan Krasniqi

Passie voor het laten bloeien van jouw ambitie binnen Zorg-ICT sector! Doordat ik regelmatig mijn persoonlijke uitdagingen heb moeten overwinnen, weet ik als geen ander hoe “beren op de weg zien” ontwikkeling in de weg kan staan. De sleutel tot succes is niet zozeer kennis verwerven, maar je ambitie, houding en gedrag beter afstemmen op de mensen waarmee je samenwerkt.

– Falen doe je alleen. Succes vier je samen. –

Phi Pham

Mijn doel is om jouw ambitie om te zetten in actie. Dit doe ik door samen met jou het gesprek aan te gaan. Doordat ik regelmatig professionals help om hun ambitie waar te maken binnen de Zorg-ICT sector, krijg ik nieuwe inzichten die mij steeds beter leren te ondernemen. Wat jij van mij kan verwachten is mijn oprechte interesse en een eerlijk antwoord op jouw vragen. Eerst begrijpen, dan begrepen worden is een principe dat voor mij werkt om tot de kern van jouw passie te komen. Wil je met mij verder van gedachten wisselen, de koffie staat klaar!