Skip to main content
Project

Migratie project HiX 6.1 naar HiX 6.3 VieCuri Medisch Centrum

By 28/11/2023november 30th, 2023No Comments

Samenwerken is Key!

Bob en Luuk vormen samen een krachtig duo dat zich inzet op een leuk project in het VieCuri Medisch Centrum in Venlo. Bob is een beginnende consultant in de gezondheidszorg op het gebied van ICT, terwijl Luuk meer ervaring heeft.

Het project waar ze aan werken is de migratie van een bestaand Elektronisch Patiënten Dossier (EPD). Deze migratie is een systeemupdate met als doel de content te actualiseren, operationele efficiëntie te verbeteren, de patiëntenzorg te optimaliseren en tegelijkertijd te voldoen aan de nieuwste regelgeving.

Luuk en Bob VieCuri

Luuk speelt als consultant Healthcare van Visiar HealthCare een belangrijke rol bij het nemen van strategische beslissingen en het voorzien van richtlijnen voor het project binnen het VieCuri Medisch Centrum. Daarnaast fungeert hij als mentor en “buddy” voor Bob. Hij deelt zijn kennis van het software systeem en de complexiteiten van eerdere migraties. Aan de andere kant brengt Bob frisse perspectieven, een enthousiaste houding en kennis van moderne technologische trends binnen de gezondheidszorg in.

Hierdoor wordt duidelijk hoe belangrijk een goede samenwerking is tussen Bob de Zoete en Luuk Ederveen om tot een goed resultaat te komen!

Meer projecten van Visiar HealthCare zien? Hier vind je een overzicht van een greep uit onze projecten.