Interim en freelance

Interim en freelance

Freelancer nodig in de eHealth / Zorg-ICT sector? Soms heb je behoefte aan de flexibiliteit die detachering je kan bieden. Bijvoorbeeld bij een speciaal project of een periode van groei. Een interim professional kan een tijdelijke functie vervullen zonder dat je ingewikkelde contracten nodig hebt.

Een goede freelancer maakt zichzelf uiteindelijk overbodig. Als de opdracht met succes uitgevoerd is, kun je direct afscheid nemen. Freelancers sluiten hun eigen verzekeringen af en je hoeft ze niet door te betalen als ze ziek worden. Kortom: wel de lusten maar niet de lasten.

Neem contact op

Waarom Interim via Visiar HealthCare?

Er is veel verschil in kwaliteit op de freelance-markt. Het is daarom vaak lastig te bepalen of een kandidaat de juiste vaardigheden in huis heeft, zeker in de eHealth / Zorg-ICT sector. Besteed je het vinden van een freelancer uit aan Visiar HealthCare? Dan weet je zeker dat je de beste professional vindt.

Samen bepalen we welke constructie voor jouw opdracht het meest geschikt is. Vervolgens vertalen we je wensen naar een profiel. Dit profiel gebruiken we om een freelancer te selecteren. Bij het kiezen van de juiste kandidaat kijken we uiteraard eerst naar kennis en ervaring. Vervolgens zijn houding en gedrag doorslaggevend. De laatste stap is een uitgebreide intake.

Van opdracht naar freelancer

Een interim kandidaat is vaak snel nodig. Daarom streven wij ernaar om vanaf het moment dat een aanvraag binnenkomt binnen 48 uur een freelancer te plaatsen.

Dit interim proces kan binnen 48 uur gerealiseerd worden.

Freelancer worden via Visiar HealthCare?

Ben jij een freelancer in de eHealth / Zorg-ICT sector en ben je op zoek naar nieuwe opdrachten? Bij Visiar HealthCare vind je een grote verscheidenheid aan interim opdrachten. Van vacatures voor business professionals zoals interim (HiX/Epic/ECD/Zorgplatform) Consultants, tot aan organisatietalenten zoals Functioneel Beheerders, Projectmanagers, Cöordinatoren en Accountmanagers.

Direct offerte aanvragen