Ambitie Coaching

Voor wie is Ambitie coaching?

Recruitment en coaching, een gouden combinatie. Zoek je een nieuwe baan in de eHealth / Zorg-ICT? Ambitie coaching van Visiar Recruitment helpt je om je ambities waar te maken. Doordat we veel verschillende organisaties bedienen, kunnen we goed inschatten wat de juiste route is voor jou. We helpen je een loopbaan te kiezen waar je écht plezier uit haalt voor de langere termijn. Zo ga je binnenkort fluitend naar je werk.

Neem contact op

Mogelijkheden coaching

Ambitie coaching helpt je erachter te komen wat jou drijft in het leven. Op professioneel, persoonlijk of maatschappelijk vlak. De sessies kunnen verschillende vormen aannemen, afhankelijk van je eigen doelstellingen. Door middel van persoonlijke begeleiding helpen we je praktische vaardigheden te ontwikkelen om je doelen waar te maken.

Zo kunnen we je helpen bij je persoonlijke ontwikkeling, maar ook bij het ontdekken wat je écht belangrijk vindt in je werk. Misschien heb je ambitie om een hogere functie te bekleden. Dan kunnen we je helpen bij het vinden van de juiste opleiding. Wil je meer bijdragen aan de maatschappij? Ook dan vinden we de juiste richting voor jou.

Wat levert ambitie coaching op?

Door middel van ambitie coaching ontdek je wat je echt wilt in het leven en welke loopbaan hierbij past. We gaan op zoek naar jouw kracht en de perfecte baan om je verder in te ontwikkelen. Plan vandaag nog eenvoudig een oriëntatiegesprek met één van onze collega’s.

Oriëntatiegesprek plannen